Logo Alke

Alkè

Bent u op zoek naar tuin- & parkmachines? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij leveren al meer dan 65 jaar tuin- & parkmachines. Denk hierbij aan maaimachines, kettingzagen, heggenscharen, trilplaten, rupsdumpers en nog veel meer. Kom gerust langs in onze showroom om een goede impressie te krijgen van de verschillende machines of maak een afspraak om de opties te bespreken. Wij geven u graag vrijblijvend advies. Ook voor onderhoud en reparatie kunt u bij ons terecht.

Logo Asecos

Asecos

Asecos biedt acculaadkasten in alle soorten en maten. Een hoge kwaliteit, bewezen veiligheid en marktconforme prijzen maken de producten van Asecos aantrekkelijk. Altijd volgens de laatste richtlijnen geproduceerd en aangeboden. Een veilige manier voor het opslaan van Lithium batterijen en accu’s voor hoveniers, aannemers, loonbedrijven en elk ander bedrijf dat met accu gereedschap werkt.

Logo Aspen

Aspen

Zo schoon mogelijk werken? Tank Aspen in al uw machines: van doorslijper, kettingzaag en grasmaaier tot trilplaat. Het resultaat? Gemakkelijk starten, minder onderhoud én beter voor u, de machine en het milieu!

Aspen alkylaatbenzine bevat geen ethanol. Zo kunt u altijd moeiteloos de motor starten. Zelfs als die maanden heeft stilgestaan. Onmisbaar voor elk bedrijf dat met benzine aangedreven machines aan het werk is.

Logo Bomag

Bomag

Bomag is een innovatief merk uit Duitsland en creëert en produceert hoge kwaliteit producten.

Ergonomie, functionaliteit en levensduur staan voorop. Bomag is al meer dan 60 jaar marktleider in de grond-, weg-, en waterbouw. Centraal staan gebruiksgemak, lange levensduur en een doordacht product voor een goede prijs.

Bomag biedt een breed scala trilplaten, trilstampers en walsen voor het comprimeren van zand, grind en asfalt.

Nu ook met verschillende types elektrische trilplaten en -stampers.

Logo Ferris

Ferris

Ferris produceert betrouwbare en professionele maaiers, met bewezen productiviteit en hoogste maaikwaliteit. De maaiers van Ferris beschikken over gepatenteerde technologie die u voorzien van maximaal rendement en minimale kosten over een zeer lange levensduur.

De zero turn maaiers van Ferris zijn als enige in de markt voorzien van gepatenteerde positieve vering. Deze maakt een hoge maaisnelheid mogelijk waardoor de productiviteit toeneemt.

Dit alles zorgt er voor dat Ferris een ideale keuze is voor menig bedrijf dat in de groenvoorziening actief is. Denk hierbij aan hoveniersbedrijven, aannemingsbedrijven, gemeentes en andere overheidsinstellingen.

Logo Giant

Giant

Giant heeft een breed assortiment aan wielladers, verreikers, telescoopladers en skidsteer laders. Voor bijvoorbeeld een hovenier of stratenmaker zijn er een hoop verschillende aanbouwdelen verkrijgbaar om de Giant shovel zo breed mogelijk inzetbaar te maken.

Dankzij de ultramoderne technologie, doorgaande innovatie en de beste componenten van Kubota, Bosch Rexroth en Comer, worden GIANT machines en aanbouwdelen met de grootste zorgvuldigheid, kwaliteit en inzet geproduceerd.

Wij als dealer helpen u graag met de juiste keuze te maken, maar ook voor onderhoud en reparaties kunt u bij ons terecht.

Logo Heizohack

Heizohack

Heizohack houtversnipperaars worden geproduceerd door Heizomat. Op twee locaties in Duitsland worden per jaar honderden houtversnipperaars gefabriceerd waardoor Heizomat de grootste Duitse fabrikant van houtversnipperaars is.

De machines van Heizohack worden gekenmerkt door unieke eigenschappen. Door het lage toerental van de chiprotor worden zeer uniforme chips geproduceerd met een minimaal fijn aandeel. Tevens is het omgevingsgeluid en het aandrijfkoppel zeer gering.

Dit maakt deze machines ideaal voor alle bedrijven die zich bezighouden met groenvoorziening en bosbouw.

Logo Kramp

Kramp

Wilt u zelf kiezen en bestellen uit een assortiment van 400.000 artikelen, dan kan dat! Via Blijleven kunt u partner klant worden bij Kramp en zo gebruik maken van alle voordelen en faciliteiten die deze leverancier biedt.

U vindt hier een breed aanbod op het gebied van aandrijftechniek, gereedschappen, persoonlijke bescherming, landbouwtechniek, machine- en tractoronderdelen, tuin- & park- en bosbouwtechniek, elektrotechniek, hydraulica, etc.

Ook de meer alledaagse dingen zoals laarzen, verlengkabels of handschoenen kunt u hier vinden.

Dit betekent dus één leverancier voor al uw benodigdheden.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw eigen inlog en levering bij u op locatie te bespreken.

Logo Kranzle

Kränzle

Kränzle is opgericht in 1974 en heeft zich ontwikkeld tot wereldleider op het gebied van hogedrukreinigers. Kränzle legt sinds dag één de nadruk op de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om de keuze van speciale messing voor de hogedrukpompen of de keramische coating voor de pompzuigers. Topkwaliteit is het sleutelwoord.

Op basis van de waarden “kwaliteit”, “flexibliteit” en “innovatie” beschrijft Kränzle het merk en de productoplossingen non-stop. Met de slogan “Kwaliteit heeft een naam” positioneert Kränzle zich in de markt. Niet de goedkoopste, maar de beste, is de claim die op alle producten en oplossingen van toepassing is. Daarom is Kränzle de eerste keuze voor honderdduizenden gebruikers over de hele wereld die de hoogste kwaliteit waarderen.

Wanneer u vragen heeft over modellen of meer informatie wenst, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

Logo Kress

Kress

In tegenstelling tot traditionele merken die draadloze modellen toevoegen aan hun kernassortiment van fossiele brandstof OPE, gestimuleerd door een groeiend milieubewustzijn, produceert Kress al bijna een eeuw uitsluitend elektrische motoren. Een icoon van Duitse techniek, het stond zij aan zij met generaties professionele gebruikers die op de betrouwbaarheid van hun gereedschap vertrouwden.

2023 is de laatste grote mijlpaal in de bijna honderdjarige geschiedenis van het merk. Kress lanceert namelijk de 8-minuten CyberSystem, een batterijsysteem van de volgende generatie dat de snelste laadtijden ter wereld biedt. Een nieuw batterijsysteem voor heggenscharen, kettingzagen, bladblazers en nog veel meer.

Ook de robotmaaiers van Kress zijn een uitstekende keuze voor iedere hovenier, gemeente, aannemer of particulier. Er is een uitgebreid assortiment van robotmaaiers met grensdraad maar ook zonder grensdraad. Zelfs toereikend om sportvelden te maaien zonder problemen met capaciteit.

Logo Kubota

Kubota

Kubota is al ruim een eeuw een toonaangevend merk op het gebied van grondverzetmachines, land- en tuinbouwmachines en motoren.

Een begrip in de wereld van het grondverzet en bekend bij iedere hovenier, aannemer of loonwerker.

Kubota is een stevig merk waar de traditionele pijlers nog altijd zichtbaar zijn: kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap. Er zijn drie fabrieken voor mini-graafmachines, waarvan één in Duitsland. Op het gebied van de mini-graafmachines is dit merk sinds 2002 de nummer 1 van de wereld en ook van Nederland. De totale productiecapaciteit wereldwijd is 35.000 stuks per jaar verdeeld over de drie fabrieken.

Voor graafmachines van het merk Kubota kunt u bij ons terecht. Wij adviseren u graag over een passende machine voor uw werkzaamheden.

Logo New Holland

New Holland

New Holland is een wereldwijd merk, leider voor landbouwmachines, die het breedste gamma tractoren, compact-tractoren en oogstmachines aanbiedt, om aan alle behoeften van de landbouwer, loonwerker en groenvoorzieners te kunnen voldoen. We spreken hier over meer dan 100 productlijnen en 400 modellen. New Holland vult dit wereldwijd grootste aanbod landbouwmateriaal aan met een efficiënte Onderdelen- en Service-ondersteuning en een reeks op maat gemaakte financiële diensten van een landbouwspecialist. Een bereikbaar en professioneel wereldwijd dealernetwerk garandeert seizoen na seizoen totale bijstand en expertadvies. New Holland staat dicht bij de klant en is zijn betrouwbare partner.

Onze medewerkers kennen de ins en outs van alle New Holland tractoren en worden regelmatig bijgeschoold. Ook voor onderhoud en reparaties aan uw tractoren kunt u bij onze vakkundige medewerkers terecht.

Logo Pramac

Pramac

Pramac is een jong en dynamisch bedrijf dat is gebaseerd op een solide historische basis en dat zijn veelzijdigheid en flexibiliteit benut om innovatie en concurrentievermogen te produceren. De generatoren / aggregaten van Generac-Pramac zijn uiterst betrouwbaar en solide. Door jarenlang te investeren in innovatie, techniek en mede door input uit de markt is Generac-Pramac een grote speler geworden in kleine-, middel- en grote generatoren voor diverse toepassing mogelijkheden.

Logo Sabo

Sabo

Waar maaien centraal staat, staan ​​de SABO-maaiers uit de professionele serie overal hun mannetje. Oppervlakten tot 5.000 m² zijn geen probleem voor hen.

De inschakelbare achterwielaandrijving en de bijzonder krachtige motor maken het maaien van grote percelen en op hellingen mogelijk. Hun extreem robuuste ontwerp en vele nuttige details, zorgen ervoor dat het maaien voor professionals tijdens de dagelijkse werkzaamheden eenvoudig wordt.

Vrijwel alle SABO gazonmaaiers beschikken over een centrale maaihoogteversteller. En omdat niet alleen ieder gazon, maar ook ieder mens anders is, kunt u de hoogte van de stuurboom ook individueel aanpassen. De benzinemaaiers met 43 cm maaibreedte en automatische aandrijving overtuigen ook door de handige COMFORTDRIVE-functie. Een conuskoppeling versnellingsbak zorgt bij langzaam optrekken van de aandrijfbeugel voor een doseerbare koppeling van de aandrijving.

Logo TP

TP

Sinds 1980 produceert TP houtversnipperaars, die gekenmerkt worden door gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en hoge efficiëntie. Deze machines komen voort uit een professionele benadering van productontwikkeling en focus op chipkwaliteit. TP is gespecialiseerd in de techniek van schijvenversnipperaars en blijft zijn grenzen verleggen om producten door te ontwikkelen.

Logo Tumoba

Tumoba

Bij Tumoba vindt u gegarandeerd een spruitenplukker die perfect bij u past. Wij bieden u verschillende modellen en typen die toe te passen zijn in verschillende omstandigheden. Er zit immers een groot verschil in de oogst van meerdere omvangrijke velden en het plukken van spruiten op een klein oppervlak. Wellicht zoekt u een model dat u kunt koppelen aan uw tractor. Laat u daarom adviseren door onze ervaren specialisten bij het aanschaffen van een machine die precies past bij de capaciteit en de omvang van uw onderneming.

Logo Weed Control

Weed Control

Weed Control is de Europese uitvinder en producent van onkruidbestrijdende machines voor terrein- en wegenbeheer. Welk systeem van Weed Control u ook kiest, bij de ontwikkeling ervan is volledig rekening gehouden met uw praktijkwensen.

Daarom zijn productiviteit en duurzaamheid de uitgangspunten. Voor u betekent dit: meer resultaat met minder middelen. Daar kunt u op vertrouwen.

Logo Veenhuis

Veenhuis

Sinds 1938 is Veenhuis Kippers een succesvol fabrikant van landbouwmachines. Deze oerdegelijke Nederlandse kipper wordt dan ook al vele jaren ingezet voor de landbouw, wegenbouw en de groenvoorziening. Veenhuis Kippers: oerdegelijk en klantgericht.

Door een uitgebreid assortiment van landbouwkippers, zandkippers, silagekippers of snipperkippers kunnen wij iedereen van een passende machine voorzien.

Door de inzet van gemotiveerd personeel en het gebruik van de nieuwste bewerkingsmachines, waaronder een portaal lasrobot van ca. 10 meter lengte en ca. 4 meter doorsnede, wordt er naar gestreefd om een ​​eindproduct te produceren met een hoogwaardige kwaliteit.

En dat is wat de klant verlangt: een kipper die door een oerdegelijke constructie en afwerking bestand is tegen zware belastingen. Zij streven dan ook naar perfectie tot in het kleinste detail bij elke kipper.

Logo Votex

Votex

Professionals die kiezen voor Votex, kiezen voor krachtige machines die onder alle omstandigheden maximaal presteren. Of u nu actief bent in het beheer van bermen, sloten, tuinen en parken of actief bent in de land-of tuinbouw, de machines van Votex zijn zo ontwikkeld dat werkzaamheden veilig en verantwoord kunnen worden uitgevoerd. Sinds 1922 staat Votex bekend om hoge kwaliteit en wordt in meer dan 25 landen ingezet. The power to perform betekent ook dat bij de ontwikkeling de technische eisen zijn aangescherpt. Betrouwbaarheid, een lange levensduur en lage onderhoudskosten zijn kenmerkend voor alle machines van Votex.

Recent afgeleverde machines

Logo VCA
Logo NEN 1090
Logo VA Keur
Logo Veiligheidsladder

Meer weten over machines?

Jan Blijleven

Jan Blijleven

Michel van der Stoep

Michel van der Stoep