Staalconstructies - Engineering

Engineering

Op onze engineeringsafdeling werken wij alle projecten in eigen beheer gedetailleerd uit met behulp van 3D tekenprogramma’s. Na het ontvangen van uw opdracht, staat het team van Blijleven voor u klaar om het engineeringstraject op te starten. Meestal begint dit met het inmeten van de constructie ter plaatse. Vervolgens kunnen er hoofd en/of detailberekeningen worden gemaakt, indien dat gewenst is. Daarna worden de berekeningen en inmetingen gecombineerd en verwerkt in ons 3D model. Voor het modelleren gebruiken wij het programma Tekla Structures, door de jarenlange ervaring kunnen wij oplossingsgericht meedenken met de klant, om zo tot het beste ontwerp te komen. Ons BIM model is uitwisselbaar met de aannemer en zo kan de foutmarge beperkt worden.

Staalconstructies - Productie

Productie

Als het engineeringstraject is goedgekeurd, wordt de productie opgestart. Het productieproces vindt plaats in onze moderne productiehal in Pijnacker (Zuid-Holland). Onze productiehal is netjes en verzorgd ingericht en voorzien van moderne machines, om goede kwaliteit te kunnen waarborgen en snel te kunnen schakelen. Naast de staalconstructies die wij maken kunnen wij ook RVS of aluminium voor u verwerken. Wij zijn gecertificeerd tot en met NEN 1090 EXC. 3. Ons ervaren team gaat geen uitdaging uit de weg en staat graag voor u klaar om ook uw project tot een succes te maken.

Staalconstructies - Conserveren

Conserveren

Duurzaamheid en langdurige prestaties staan centraal in ons werk. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een goed advies geven welke conservering voor uw toepassing het beste is. In samenwerking met vaste conserveerders kunnen wij onder andere de volgende conserveringen toepassen:

  • Thermisch verzinken
  • Poedercoaten
  • Natlakken

Wij waarborgen de levensduur van uw product.

Staalconstructies - Montage

Montage

We streven naar perfectie en dat uit zich niet alleen in de productie, maar ook zeker in een vlotte en efficiënte montage van de staalconstructies bij u op locatie. We plannen de montage nauwkeurig, zorgen voor vakmensen ter plaatse en in veel gevallen ook voor specifieke benodigdheden, zoals hoogwerkers, (spinrups)kranen of bijvoorbeeld middelen voor intern transport. We plaatsen en monteren de staalconstructie en zorgen dat alles tot in detail klopt. Wij staan erom bekend dat we onze afspraken nakomen en de montage binnen de afgesproken termijn uitvoeren.

Recent opgeleverde projecten

Logo VCA
Logo NEN 1090
Logo VA Keur
Logo Veiligheidsladder

Meer weten over staalconstructies?

Jeffrey van Gent

Jeffrey van Gent

Patrick Blijleven

Patrick Blijleven