OOM Awards nominatie

10 juli 2024

Genomineerd voor OOM Award als beste opleider

Als A. Blijleven B.V. zijn wij genomineerd voor OOM Award als beste opleider.

Hier zijn wij als bedrijf super trots op.

Lees hieronder het persbericht met bijgevoegd de video over de nominatie:

A. Blijleven genomineerd voor
OOM Award als beste opleider

Hazerswoude-Dorp, 9 juli 2024. Landbouwmechanisatie- en staalconstructiebedrijf A. Blijleven uit Pijnacker is deze week genomineerd voor de OOM Award Zuid-Holland 2024. De OOM Award is de onderscheiding voor het meest actieve (metaal)leerbedrijf in de regio. Naast A. Blijleven zijn ook Kenbri uit Numansdorp en Visscher Scheepsreparatie uit Sliedrecht genomineerd. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de jaarvergadering van Metaalunie district Zuid-Holland op 26 september.

 

Opleiden is essentieel, zegt directeur Patrick Blijleven. “Bijna iedereen volgt hier wel een opleiding. Van stagiaires tot de mensen die hier al jaren werken. Investeren in kennis en kunde zorgt ervoor dat je bedrijf blijft groeien en dat je de kwaliteit kunt waarborgen. Ik vind het heel leuk om te zien hoe medewerkers zich ontwikkelen en ook weer anderen enthousiasmeren om een stap te maken. Dat is superwaardevol voor een bedrijf als het onze.”

Bekijk de video van genomineerde A. Blijleven.

 

Vakjury

De nominaties voor de OOM Award worden bepaald op basis van het aantal bijscholingsactiviteiten door de werknemers van het bedrijf, het aantal bbl-leerlingen dat wordt begeleid en het aantal stageplaatsen dat wordt aangeboden. Na de nominatie gaat een vakjury langs bij alle voorgedragen bedrijven. Deze jury komt vervolgens met een eindoordeel. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de jaarvergadering van de Koninklijke Metaalunie in het betreffende district.

 

Over de OOM Award

De OOM Award is een initiatief van OOM, het scholingsadviesbureau van de sociale partners in de metaalbewerking. Ons gezamenlijke doel is het vakmanschap in de sector naar een hoger plan tillen. Bij OOM zijn ruim 14.000 bedrijven met bijna 160.000 werknemers aangesloten. De bestuurders van OOM zijn afkomstig van Koninklijke Metaalunie, FNV Metaal, CNV Vakmensen en De Unie. Kijk voor meer informatie op www.oom.nl.

 

Foto: Olivier Huisman